Oudertrainingen

[

Is jouw kind de baas in huis?

[

Doet je puber niks anders dan op zijn/haar telefoon zitten en gamen?

[

Mis je het echte contact met je kind?

[

Loop je thuis op eieren?

[

Al van alles geprobeerd, maar toch niet tevreden over hoe het nu loopt thuis?

[

Is de sfeer thuis niet meer gezellig?

Wat levert deze training je op ?

Ik neem je mee door de methodiek van Geweldloos Verzet | Verbindend Gezag, zodat je aan het einde van de training meer tools in handen hebt als opvoeder. Je hebt de negatieve spiraal waar je met je kind in zit doorbroken. Er is weer echt contact met je kind. Het lukt om vanuit een liefdevolle en stevige houding ouder te zijn. Hierdoor zul je merken dat je, je emotioneel stabieler voelt en minder machteloos bent. Kortom je hebt weer de regie over je eigen ouderrol!

Hoe werk ik ?

Ben je bereid iets nieuws te proberen? Iets waarvan je dacht dat je het niet zou durven?

In deze training gaan we actief aan de slag met de methodiek Geweldloos Verzet | Verbindend Gezag. Ik sluit aan bij jouw specifieke situatie. Je krijgt informatie over de methodiek, gaat concreet oefenen met een nieuwe houding als ouder en wisselt ervaringen uit.

Trainingsdata

De oudertraining (voor ouders van 8+ jarigen) bestaat uit zes trainingsbijeenkomsten. 

Voorafgaand aan de training vindt er een telefonisch intakegesprek met de trainers plaats. Een trainingsgroep bestaat uit ongeveer vijf ouderparen. Ook als u alleen bent, kunt u (eventueel) samen met uw ex-partner of een voor u belangrijk persoon deelnemen.

De eerstvolgende training start zodra we genoeg aanmeldingen hebben. Als u zich aanmeldt laten wij weten wanneer de verwachte startdatum is.

Mocht er binnenkort geen groepstraining starten, dan kan ik ook een individuele training bieden.

Tarieven

Ik heb geen contract met de gemeente of verzekering. Dit betekent dat je de kosten zelf moet betalen.

Een individueel traject bestaat uit gemiddeld 3-5 sessies van 1 uur. Kosten 120 euro per sessie. We bepalen samen hoeveel sessies wenselijk zijn.

Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Aanmelden?