Supervisie

[

Zoek je supervisie in het kader van je opleiding (SKJ | GZ)?

[

Wil je je verdiepen in de methodiek Geweldloos Verzet | Verbindend Gezag?

[

Heb je uitdagingen in de samenwerking in je team?

[

Loop je vast in behandelingen?

Wat bied ik

Ben jij behandelaar in de jeugdhulpverlening en geinteresseerd in de methodiek Geweldloos Verzet | Verbindend Gezag? Dan bied ik jou supervisie specifiek rondom deze methodiek.

Ben jij in opleiding tot GZ-psycholoog of heb je supervisie nodig voor je SKJ-registratie? Ik bied jou supervisie op maat gemaakt. Gericht op kinderen en jongeren en hun ouders, dus gericht op hele systeem. Maar ook op het gebied van uitdagingen in de samenwerking binnen en buiten je team.

Ben jij startend in de jeugdhulpverlening en op zoek naar een goede balans tussen werkdruk en werkplezier? Dan help ik jou graag die te vinden. Uit ervaring weet ik wat voor een uitdaging dit kan zijn.

|

In het kader mijn GZ-opleiding heb ik supervisie gevolgd bij Maartje. Maartje heeft een warme en betrokken houding, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en ik me kwetsbaar durfde op te stellen. Er is echt aandacht voor jezelf als persoon en therapeut. Dit in combinatie met haar kennis vanuit de systeemtherapie, geweldloos verzet en verbindend gezag en werkervaring van verschillende werkplekken maakt haar een fijne supervisor waar je veel van kan leren.

– Michelle┬á –

Mogelijkheden

Neem contact op voor het maken van een eerste vrijblijvende afspraak

Tarieven

Neem contact op voor een prijsopgave

Nieuwsgierig? Geïnteresseerd?